OBVESTILO: Zamude pri dobavi Več informacij
Zaupa nam več kot 65.000 kupcev!AAA certifikat bonitetne odličnosti 2018
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    vsa naročila nad 50 €
Iskanje po modelu:
1
2
3

Dodajte pisarni osebno noto, ki bo zabavna in funkcionalna

Je vaša pisarna kraj, kjer se počutite udobno? In hkrati izžareva vašo kreativnost in produktivnost? Zbrali smo nekaj idej, ki vam bodo pomagala, da bo vaš delovni prostor zadostil tem kriterijem.

Funkcionalnost

Razvrščajte naloge po pomembnosti - od tega, kako izkoristite svoj čas do tega, s katero nalogo se najprej spopasti.

Vedno imejte na očeh, kaj bi moralo biti na vrhu vaših dnevnih nalog. Organizacija je ključnega pomena. Predalniki za papir in pisarniški namizni seti pomagajo vzdrževati red in organiziranost delovne mize. Z barvnimi samolepilnimi lističi si prav tako lahko pomagamo vzdrževati sledenje pomembnim nalogam. Da ne bo kopičenja nepomembnih dokumentov, pa lahko pomagajo tudi uničevalniki papirja, ki vedno zelo koristno opravijo svoje delo.
Vse te manjše spremembe, ki jih boste uvedli bodo pomagale, da bo vaša produktivnost večja.

Zabava


Seveda imate veliko dela - ampak biti nasmejan je biti zdrav. Pomembno je ohraniti dober smisel za humor v vseh situacijah, kar vam bo pomagalo, da boste uživali v tem, kar delate in se boste vedno veselili dneva, ki ga preživite v pisarni. Če imate v pisarni okna ali ne, poživite stene z barvami ali s koledarji z zanimivi motivi. 


Samo za vas


No, kje je spet moj spenjač?! - je moder, majhen, enak, kot ga imajo vsi v pisarni. Ste razmišljali, da bi si naredili svoj unikaten spenjač - da bo samo vaš, najsi bo krokodil, žabica ali morda okrašen z biserčki. Naj to ne bo le ideja, uresničite jo. Ne moremo pa garantirati, da ne bodo ostali sodelavci vsaj malo zavistni.


Preverite še ostalo ponudbo materiala za pisarne in veselo na delo.

Oddajte svoj komentar