Zaupa nam več kot 60.000 kupcev!AAA certifikat bonitetne odličnosti 2018
Telefonska naročila: 02 620 08 80
od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    vsa naročila nad 50 €
Iskanje po modelu:
1
2
3

Etikete, nalepke in še več ''naredi si sam'' etiket

Nalepke poenostavijo stvari. Odpirate podjetje? Ali polnite vinsko klet? Se trudite, da bi bili bolj organizirani? Ali bi morda le želeli označiti stvari? Oster nož in konec lepilnega traku ter list papirja bi pomagali. Vendar smo našli nekaj predlogov, ki so prav tako enostavni, ob tem pa izdelate še lepše nalepke. Poglejte si nekaj nalepk tukaj.

Dobro se organizirajte

Ste se že kdaj zmotili in menjali sol za sladkor, ko ste si sladkali kavo? Etikete so zelo koristne v kuhinji. V pisarni vam lahko etikete pomagajo, da hitreje najdete stvari. V otroški sobi lahko kreativne nalepke ustvarijo super vzdušje in so v pomoč pri urejenosti sobe. Vredno se je potruditi.
Na tej povezavi lahko najdete različne etikete - tako navadne bele, različnih oblik, kot tudi za različne namene. Preverite, katere bi ustrezale vašim potrebam.

Čas za zabavo

Greste na zabavo? Tudi za zabavo si lahko omislite zanimive nalepke. Če ste pozorni na malenkosti, potem lahko ustvarite nepozabno zabavo - morda označite nalepke z imeni gostov, jih oblikujete, da bodo vse v barvah zabave.

Veliko je razlogov, da v svoje življenje dodate nalepke. Mi vam rade volje pomagamo z nasveti.

Oddajte svoj komentar