Telefonska naročila: 02 620 08 80 pon - pet: 8:00 do 16:00
SI EN DE BA
SI EN DE BA

Vizija

O podjetju / Zgodovina / Vizija / Kontakt /

Vizija podjetja Tehit d.o.o. je v prvi vrsti biti kompetenten partner svojim kupcem. Tržiti želimo izdelke in storitve, s katerimi bomo do popolnosti zadovoljili zahteve in potrebe obstoječih in bodočih kupcev. Naša vizija je prav tako dolgoročna uspešnost in stabilnost podjetja. Ustvarjalnost pri delu in ohranjanje kakovosti prodajnega asortimenta sta ključna dejavnika razvoja podjetja. Svojim strankam želijm ponuditi vse na enem mestu – vse za pisarno.

»Želimo postati prva izbira za nakupe vsega potrošnega materiala za pisarne.«

Naše glavno vodilo je fer pristop do strank in vzpostavitvi vzajemnega zaupanja. Kakovost izdelkov, kvalitetna obravnava naročil, hitrost dostave, predvsem pa ugodno reševanje morebitnih zapletov ali reklamacij brez dodatnih stroškov za kupca, so temeljne lastnosti, na katerih gradimo svoj poslovni model.

Naša odgovornost se razteza tudi na odgovornost do zaposlenih, katerim si prizadevamo zagotavljati prijetne delovne razmere. Tudi v prihodnje bomo skrbeli za pozitivno vzdušje v podjetju in se predstavljali z dobrim pozitivnim odnosom.

Vsakoletna rast podjetja, števila zaposlenih, kot tudi rast aktivnih kupcev nam daje motivacijo, predvsem pa potrditev, da je poslovna ideja prava in naše usmeritve ustrezne.

Poslanstvo

Podjetje Tehit d.o.o. je pomemben spletni trgovec z dodelano tehnično platformo in postopkovnimi metodami. Ker se še kako zavedamo, kako pomembna je prilagojenost do kupcev, jim nudimo optimalno podporno okolje.

Pri uresničevanju poslanstva podjetja si bomo tudi v prihodnje prizadevali biti kar najbolj uspešni in dosledni. Prizadevali si bomo biti svojim kupcem cenovno konkurenčen in zanesljiv partner, zaposlenim omogočati prijetna in kreativna delovna mesta, ter krepiti dobre odnose z vsemi, ki so na kakršenkoli način povezani s podjetjem. K temu bo v veliki meri doprinesla pričujoča investicija.

Da smo na pravi poti, potrjujejo tudi številne nagrade in priznanja, ki smo jih osvojili skozi leta.

 

Spletni trgovec

2013
Spletni trgovec

2014
Spletni trgovec

2015
Spletni trgovec

2016
Spletni trgovec

2017
Spletni trgovec

2018
 
 
Slika: smind