Telefonska naročila: 02 620 08 80 pon - pet: 8:00 do 16:00
SI EN DE BA
SI EN DE BA

Zgodovina

O podjetju / Zgodovina / Vizija / Kontakt /

Podjetje Tehit d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2009, z namenom opravljanja dejavnosti servisa računalnikov in računalniške opreme. Zelo hitro se je porodila nova poslovna ideja – prodaja kartuš in tonerjev ter ostalega potrošnega materiala za tiskalnike.

K temu je botrovalo izjemno povpraševanje po tovrstnih izdelkih in praznina na strani ponudbe. Odločili smo se za vzpostavitev spletne trgovine PRINTINK, ki deluje na naslovu www.printink.si.

Vse od ustanovitve dalje se podjetje razvija in raste. K temu pripore vse večja prepoznavnost podjetja tako na domačem trgu kot tudi na trgih EU. Vseskozi smo usmerjeni v iskanje novih programskih področij in izpopolnjevanje ponudbe.

Leta 2013 smo se soočili s prvo prostorsko stisko, na podlagi česar smo bili prisiljeni iskati nove, večje poslovne prostore. Povečalo se je tako število zaposlenih, predvsem pa se je povečala potreba po večjih skladiščnih prostorih. Na Fari na Prevaljah smo izvedli nakup poslovne stavbe, ki smo jo ustrezno adaptirali in pridobili preko 300 m2 površin. Ustrezna prostorska infrastruktura je botrovala k nadaljnjemu uspešnemu poslovanju podjetja in utrditvi položaja na trgu.

Ker delamo na zaposlenih, z mlado, vendar z ustreznimi znanji podkrepljeno in motivirano ekipo, pričakujemo pozitivno rast tudi v prihodnje.