Najmanj -20 % na vse za šolo! 🥳 -> ! Prihranite zdaj
Telefonska naročila: 02 620 08 80 pon - pet: 8:00 do 16:00
FAQ   •  Načini plačila   •  Dostava   •  Garancija   •  Kontakt
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    za izdelke v posebni ponudbi!
X

Evropska kohezijska politika

Naziv projekta : Vzpostavitev in nadgradnja e-poslovanja v podjetju Tehit d.o.o. z namenom izboljšanja tržne pozicije na tujih trgih

Kratica projekta: VNEPPT
Št. operacije: OP20-04609

Namen in cilj: Vzpostavitev in nadgradnja e-poslovanja v podjetju Tehit d.o.o. z namenom izboljšanja tržne pozicije na tujih trgih.

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

V okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), smo v podjetju TEHIT d.o.o. uspešno pridobili nepovratna sredstva za izvedbo projekta »Vzpostavitev in nadgradnja elektronskega poslovanja podjetja TEHIT d.o.o.« (krajše: E-poslovanje TEHIT). V okviru projektnih aktivnosti bomo v podjetju vzpostavili nadgradnjo za elektronsko izmenjavo med poslovnimi partnerji, spletno stran za tuje trge in nadgradnjo spletne trgovine, izdelali produktno-prodajni video in krepili kompetence s pomočjo usposabljanja, predvsem z namenom optimalnega izvajanja delovnih nalog.

Podjetje Luminet, Janez Hudrap s.p., ki je v okviru razpisa nastopilo kot zunanji izvajalec, je za nas izvedlo kompletno storitev elektronske izmenjave med partnerji, ki bo vključevala prejem in izdajo eDokumentov, adaptacije in kostumizacije spletne strani in spletne trgovine in usposabljanja na področju novih funkcionalnosti in dodatnih modulov.

Podjetje Video produkcija in druge storitve Miha Kolar s.p.., ki je v okviru razpisa nastopilo kot zunanji izvajalec, je za nas izvedlo storitev produktno-prodajni video, ki vključuje izdelavo scenarija, snemanje in obdelavo.


ELEKTRONSKA IZMENJAVA MED PARTNERJI

Cilj izvedbe je izvesti nadgradnjo, ki bo omogočala prejemanje podatkov s strani partnerjev – dobaviteljev. Vsak partner  izvaža podatke o naboru izdelkov, zalogi, trenutni ceni v različnih formatih. Nadgradnja zna te različne formate obdelati ter ustrezno shraniti. Nabor izdelkov se nato uparja po EAN šifrah, ter poveže z naborom izdelkov v spletni trgovini. To omogoča ažurno stanje zalog ter preverbe cen.

Dodatno omogoči izvoz za partnerje, ki nastopajo kot kupci.


SPLETNA STRAN ZA TUJE TRGE

Na spletno trgovino se doda nov template, ki bo vizualno drugačen, in bo predstavljal vizijo, cilje ter zgodovino podjetja Tehit. Predstavljena bo vizija, zgodovina podjetja. Stran bo vizualno prepričala kupce o kvaliteti izdelkov s foto in video materialom.


NADGRADNJA SPLETNE TRGOVINE

Obstoječa spletna trgovina se nadgradi z dvema dodatnima jezikoma. Dodatno se trgovina nadgradi s filtri za lažje razvrščanje izdelkov.


PRODUKTNO-PRODAJNI VIDEO

Zunanji izvajalec bo izdelal dvominutne produktno-prodajne videe v tujem jeziku. Izdelali bomo idejo in scenarij, z ustrezno tehnično opremo bomo posneli film in ga nato še obdelali za možnost objav na različnih medijih (kratki izseki s posameznih področjih in daljši celovit video).


KREPITEV KOMPETENC - USPOSABLJANJA

V okviru izobraževanja se usposabja za rokovanje dodatnih modulov, ter novih funkcionalnosti.Prav tako se predstavi trende za oglaševanje v prihodnosti.  


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

The investment is co-financed by the Republic of Slovenia and the European Union under the European Regional Development Fund.

Die Investition wird mit Mitteln der Republik Slowenien und mit EU-Mitteln aus dem Europäischen Fonds für regionale Entwicklung mitfinanziert.

Operaciju sufinanciraju Republika Slovenija i Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.