Do -15 % na vse tonerje -> ! Izkoristite popust
Telefonska naročila: 02 620 08 80 pon - pet: 8:00 do 16:00
FAQ   •  Načini plačila   •  Dostava   •  Garancija   •  Kontakt
Izberite kategorijo
HITRA DOSTAVA
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    za izdelke v posebni ponudbi!
X

AMICI D ITALIA 1, UČBENIK

4.5 4

AMICI D ITALIA 1, UČBENIK

Učbenik za italijanščino kot drugi tuji jezik v 7. in 8. razredu osnovne šole. Ponuja popolnoma nov pristop k poučevanju italijanščine v osnovnih šolah, digitalna različica za uporabo na interaktivnih tablah, brezplačno dostopen nabor dodatnega gradiva na spletni strani založbe: video vsebine, dodatne vaje za civilizacijo in utrjevanje besedišča, rešitve.

Predmet: Italijanščina.
Razred: 7. in 8. razred OŠ.
Založba: Eli S.R.L.
NI NA ZALOGI | PRI DOBAVITELJU: POKLIČITE NAS
Želite brezplačno dostavo?
Vsebuje oznake BPA-free, BPF-free in BPS-free.
Cena z DDV

ali

plačajte po obrokih z .
Pošlji povpraševanje
Steklenica za vodo Equa Matte, 750 ml, ginko - v kompletu ceneje.
Vsebuje oznake BPA-free, BPF-free in BPS-free.
AMICI D ITALIA 1, UČBENIK
AMICI D ITALIA 1, UČBENIK
 
Cena kompleta
31,36 €
Redna cena: 37,29 €
Vaš prihranek: 5,94 €

Učbenik odlikujejo:
- popolnoma nov pristop k poučevanju italijanščine v osnovnih šolah;
- slovnična preglednost, enostavna in jasna zasnova, privlačne in živahne teme, vse to so odlike učbeniške serije, ki naredi učenje italijanščine zabavno in učinkovito;
- začetni enotni sledi 9 lekcij z jasno strukturo: po uvodnem dialogu so dvojne strani namenjene leksiki, komunikacijskim spretnostim, slovničnim pravilom in sprotnemu preverjanju;
- vsako enoto zaključuje dvostranski razdelek namenjen kulturno-civilizacijskim vsebinam, kjer so teme skrbno izbrane in mladim blizu: gestikuliranje v Italiji, prosti čas mladostnikov, priljubljena hrana, najboljši zabaviščni parki…
- ob koncu učbenika je abecedni seznam obravnavanega besedišča z dovolj prostora za prevod in opombe;
- učbeniško serijo dopolnjuje digitalna različica za uporabo na interaktivnih tablah;
- brezplačno dostopno dodatno gradiva na spletni strani založbe: video vsebine, dodatne vaje za civilizacijo in utrjevanje besedišča, rešitve.

  • Iz recenzije:  "V učnem kompletu AMICI D'ITALIA 1 princip poučevanja in učenja temelji na nezavednemu usvajanju jezika in na zavestnem učenju italijanščine kot tujega jezika, torej se izmenjujejo dejavnosti za bralno in slušno razumevanje, za urjenje tekočnosti in pravilnosti pri izražanju, ter vodeno posnemanje za to raven značilnih jezikovnih in sporazumevalnih vzorcev v krajših besedilih.

Obenem učbenik s svojo jasno označenostjo in sistematičnostjo ozavešča v učencu tudi zavest o učenju jezika kot procesu. Učbenik nudi možnosti za različne oblike dela, poleg dela v dvojicah in/ali skupinah bi še posebej veljalo izpostaviti možnost dramatizacije dialogov z razdelitvijo vlog med učence ter priprave zaključne gledališke predstave.
Avtorji prepuščajo odločitev glede uporabe materinščine učitelju, ki naj bi jo uporabil po svoji presoji (npr. pri kratkih slovničnih pojasnilih, pri besedišču, ki ne more biti ilustrirano ipd.).
Iz predhodno navedenega je razvidno, da je učni komplet AMICI D'ITALIA 1 skladen s sodobnimi predmetno-didaktičnimi spoznanji: gre za komunikacijsko zasnovano učno gradivo, ob katerem učenci razvijajo svoje tujejezikovne kompetence. Zasnovan je skladno z pedagoško-didaktičnim spoznanji sodobne glotodidaktike, jezikovno je ustrezen, didaktično-metodično primerno zasnovan in oblikovno dovršen, zato ga priporočam v potrditev." - doc. dr. Darja Mertelj (Filozofska fakulteta, Ljubljana):

Leto izida: 2013
ISBN/EAN: 9788853615114
Mere izdelka: 27 x 1
Vezava: Mehka
Založba: Eli S.R.L.

Oddajte mnenje
  • Mnenje lahko oddajo samo registrirani uporabniki
  • slabo (1)
  • dobro (5)
Mnenja uporabnikov
Ocenil: uporabnik
Se ti mnenje zdi koristno? Da Ne (0/0)
Ocenil: uporabnik
Se ti mnenje zdi koristno? Da Ne (0/0)
Ocenil: uporabnik
Se ti mnenje zdi koristno? Da Ne (0/0)
Ocenil: uporabnik
Se ti mnenje zdi koristno? Da Ne (0/0)