-5 % na celotno ponudbo s kodo POMLAD5!* 🌷 -> ! IZKORISTITE
Telefonska naročila: 02 620 08 80 pon - pet: 8:00 do 16:00
FAQ   •  Načini plačila   •  Dostava   •  Garancija   •  Kontakt
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    za izdelke v posebni ponudbi!
X

Dostava

Dostava na dom

Strošek dostave

Vsa naročila € 4,29 €
posebej označeni izdelki (izvzeti izdelki, akcije)
BREZPLAČNA DOSTAVA


Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij. Pri plačilu po povzetju se obračuna provizija za plačilo po povzetju v znesku 1 € (z DDV). 

Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.printink.si niste dolžni poravnati!

Najnižja vrednost naročila ni določena, razen v času akcije "brezplačna dostava", ko je minimalni znesek naročila 15 €.

Dobavni rok

Naročeno blago vam bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh (običajno 1-2 dni) po prejetju naročila, v kolikor je bilo naročilo potrjeno. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Za vse informacije v zvezi z vašim naročilom in dostavo nam lahko pošljete e-pošto na trgovina@printink.si ali pa nas pokličete na telefon 02 620 08 80 vsak delovni dan od 8. do 16. ure.

Osebni prevzem

Naročene in plačane izdelke (predplačana naročila, plačilo po predračunu, preko PayPal-a ali s kreditno kartico preko spleta) lahko osebno prevzamete vsak dan med 8. in 16. uro v prodajalni v Slovenj Gradcu, na Kidričevi ulici 9 (bivše Koroške pekarne). Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.