Do -15 % na kartuše in brezplačna dostava za tonerje! 📯 -> ! IZKORISTITE
Telefonska naročila: 02 620 08 80 pon - pet: 8:00 do 16:00
FAQ   •  Načini plačila   •  Dostava   •  Garancija   •  Kontakt
 • Telefonska naročila
  02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
  za izdelke v posebni ponudbi!
X

Splošni pogoji poslovanja

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Pogoji nakupa na spletnem mestu www.printink.si

Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.printink.si (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja.

Spletno prodajo na www.printink.si izvaja podjetje Tehit, d. o. o., vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Slovenj Gradcu in matično številko 3649130000. Podjetje je zavezano za plačilo DDV-ja (ID za DDV: SI34332464).

Spletna trgovina www.printink.si vam omogoča nakup kartuš in tonerjev ter ostalega drobnega potrošnega materiala preko spleta. Spletna trgovina je prosto dostopna na internetu. V spletni trgovini so predstavljeni naši izdelki, podrobne informacije in cene izdelkov (redne cene in spletne cene). Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje

Po pregledu ponudbe ob želenih izdelkih izberete možnost "dodaj v košarico". Izbrani izdelki so zbrani v košarici, ki jo lahko kadarkoli preverite in v njej uredite izdelke (spremenite količine izdelkov in/ali jih odstranite iz seznama). Ko ste končali z nakupovanjem, izberete možnost "košarica", kjer uredite izdelke. S klikom na gumb »nadaljuj« boste v 4 korakih opravili celoten nakup.

Pogoj za opravljen nakup v spletni trgovini www.printink.si je registracija uporabnika. Uporabnik se mora ob prvem nakupu registrirati (s tem se vpiše v zbirko podatkov kupcev PRINTINK.si - kartuše in tonerji in pridobi svoje uporabniško ime in geslo ). Ob vsakem naslednjem nakupu se mora uporabnik v trgovino prijaviti, kjer lahko sproti spreminja in posodablja svoje podatke (naslov, geslo za dostop, pregleda pretekla naročila itd).

Kupec prejme pogodbo o nakupu po elektronski pošti na svoj naslov. Obenem lahko kupec s svojim uporabniškim imenom in geslom na spletni strani www.printink.si pregleda vse njegove opravljene nakupe in njegove sklenjene pogodbe.

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija

Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga se upoštevajo, kot so opisani na naslednji povezavi – Reklamacije.

Cene

V spletni trgovini so objavljene tako redne cene (cene, ki se uporabljajo v redni prodaji v trgovinah in drugih fizičnih prodajnih mestih) ter spletne cene. Spletne cene so lahko nižje od rednih cen. Za nakup v spletni trgovini se upoštevajo spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.printink.si.

Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.printink.si. Vse cene izdelkov na www.printink.si so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je na končnem obračunu jasno naveden.

Cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

Plačilo in prevzem

V spletni trgovini www.printink.si so na voljo naslednji načini plačila:

 • po povzetju – z gotovino – poštarju je ob prevzemu potrebno poravnati znesek izpisan ob naročilu (zadnji korak). Pri plačilu po povzetju se obračuna provizija za plačilo po povzetju v znesku 1 € (z DDV). 

  Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.printink.si niste dolžni poravnati! 

 • po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila (blago vam bomo odposlali takoj po prejetem plačilu)
  Predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba. Javni zavodi morajo ob naročilu poslati naročilnico in so upravičeni do plačila v zakonskem roku.

 • s kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro)
  (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro)

 • PayPal (za izvedbo plačila boste preusmerjeni na PayPal stran). Provizija plačila s PayPal sistemom znaša 1,00 €. 

Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.printink.si se zavezujete, da boste pri izbiri plačila po povzetju ob prevzemu vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke obvezno podpišite morebitne spremne dokumente (dobavnica, ...).

Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu.

Izdaja računa

PRINTINK.si (Tehit d.o.o.) po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. Kupec prejme račun za vsako ločeno naročilo ali ločeno odpremo znotraj naročila posebej.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

Stroški pošiljanja

Dostava na dom

Strošek dostave

Vsa naročila € 4,29 €
posebej označeni izdelki (izvzeti izdelki, akcije) BREZPLAČNA DOSTAVA

Najnižja vrednost naročila ni določena, razen v času akcije "brezplačna dostava", ko je minimalni znesek naročila 15 €.

Stroški pošiljanja se obračunajo že pri nakupu v spletni trgovini www.printink.si. Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljalcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.printink.si niste dolžni poravnati. Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij.

V primeru plačila po povzetju je potrebno poštarju ob prevzemu poravnati znesek izpisan ob naročilu (zadnji korak), ki že vključuje provizijo za plačilo po povzetju v znesku 1 € (z DDV). Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.printink.si niste dolžni poravnati!

Dobavni rok

Podjetje Tehit d.o.o vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Uporaba spletne trgovine

Podjetje Tehit d.o.o ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij v spletni trgovini. Podjetje Tehit d.o.o si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne trgovine brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Podjetje Tehit d.o.o se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij navedenih v spletni trgovini www.printink.si. V kolikor kupec opazi kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj to nemudoma sporoči na enega izmed kontaktov.

Vsebine v spletni trgovini so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja podjetja Tehit d.o.o prepovedana.

Varstvo osebnih podatkov

Ob prvem obisku spletne trgovine www.printink.si se na vaš računalnik shrani "piškotek" (cookie), ki ga lahko sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so datoteke, namenjene boljši komunikaciji s spletnim mestom in koristijo za optimiziranje delovanja spletnih strani in pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu. Preko teh datotek ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).

Predpogoj za nakup na spletni trgovini www.printink.si je registracija uporabnika. Registrirani uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane osebne podatke. Vsak registriran uporabnik dobi svoje uporabniško ime in geslo, ki je tajno. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo s svojim uporabniškim imenom in z geslom upravljal izključno sam oziroma od njega pooblaščena oseba. Vsak uporabnik samostojno odgovarja za vsebine, ki jih vpiše na straneh www.printink.si.

Podatki, ki jih uporabnik posreduje pri registraciji na spletni strani ali kako drugače preko e-pošte, telefona, faksa ipd. so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Registrirani uporabnik ob registraciji podaja osebno privolitev, da lahko podjetje Tehit d.o.o obdeluje osebne podatke, ki mu jih je posredoval. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja uporabnik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so telefon, sms, e-pošta ipd.

Navedene podatke lahko podjetje Tehit d.o.o obdeluje za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu in se obvezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen, kolikor je to dolžan v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

Podjetje Tehit d.o.o bo pridobljene podatke varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Podjetje Tehit d.o.o za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo, ki skrbi za kriptiranje vseh podatkov in komunikacije med spletno stranjo www.printink.si in registriranim uporabnikom. Podatki o plačilni kartici oziroma drugi podatki glede plačila, ki jih uporabnik vnese, se v kriptirani obliki prenesejo iz njegovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke.

Sprememba splošnih pogojev poslovanja

Podjetje Tehit d.o.o si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni splošne pogoje poslovanja brez vnaprejšnje najave. Spremenjena pravila stopijo v veljavo in se uporabljajo od objave na spletni strani dalje. Registrirani uporbabniki bodo o spremembah obveščeni preko e-pošte.

Reševanje sporov

Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine www.printink.si med kupcem in Tehit d.o.o., bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. Reklamacije, garancijski zahtevki in druge vrste vračila blaga ter pritožbe se obravnavajo, kot je opisano na naslednji povezavi – Reklamacije. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Slovenj Gradcu. 

V skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov Podjetje Tehit d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Podjetje Tehit d.o.o. v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju sporov na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS), ki je enotna vstopna točka za potrošnike, ustanovljena na podlagi Uredbe 524/2013/EU za reševanje sporov, ki izvirajo iz spletne prodaje ali spletnih storitev med potrošnikom s prebivališčem in ponudnikom s sedežem v Evropski uniji.

Povezava do platforme za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS):
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Pravica do odstopa od pogodbe

Imate pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh odstopite od te pogodbe. Več informacij in obrazci v zvezi s pravico do odstopa od pogodbe so zapisani na povezavi: https://www.printink.si/t/odstop

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine:

Naziv in sedež podjetja:
Tehit, računalniški inženiring, d. o. o.
Kidričeva ulica 9
2380 Slovenj Gradec


Spletna stran
: https://www.printink.si
E-pošta
: trgovina@printink.si
Telefon
: 02 62 00 880

ID številka za DDV
: SI34332464
Zavezanec za DDV: DA
Matična številka
: 3649130000
Srg 2009/33003, datum vpisa 12.11.2009, Okrožno sodišče Slovenj Gradec
Direktor
: Ožbej Pori

TRR (Delavska hranilnica d.d.)
: SI56 6100 0002 0348 910 (BIC banke: HDELSI22)