Prvošolski seti ABC123 že od 42,99 €! 🎒 -> ! Izberite motiv
Telefonska naročila: 02 620 08 80 pon - pet: 8:00 do 16:00
FAQ   •  Načini plačila   •  Dostava   •  Garancija   •  Kontakt
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    za izdelke v posebni ponudbi!
X

Spletni trgovec leta 2022

Ponosno sporočamo, da smo v letošnjem tekmovanju "Spletni trgovec leta 2022" znova osvojili prestižno nagrado.  

Spletna trgovina PRINTINK.si je v izboru Spletni trgovec leta 2022, ki ga prireja primerjalnik cen Ceneje.si, del skupine Heureka, ponovno osvojila naziv Spletni trgovec leta, tokrat v kategoriji "Consumer tech".

PRINTINK.si - Category Award, Consumer tech

PRINTINK.si - Category Award, Consumer tech

Web Retailer Award 2022, Product category - Consumer tech: printink.si
(zmagovalci v kategoriji Zabavna elektronika)

Kako je potekal izbor letošnjih zmagovalcev?

Kot pogoj za sodelovanje na tekmovanju Web Retailer Award so morale spletne trgovine zbrati ankete z mnenji svojih spletnih kupcev. Naslednji korak je bilo ocenjevanje trgovin na dveh področjih: zadovoljstvo kupcev in tehnična skladnost trgovine z evropskimi standardi zanesljive spletne trgovine. Zatem so se tri spletne trgovine z najvišjimi ocenami iz vsake kategorije uvrstile med finaliste.

Najbolje ocenjene spletne trgovine so nato tako vstopile v ožji krog tekmovanja, v katerem jih je ocenjevala mednarodna komisija vrhunskih E-commerce strokovnjakov.

Na konferenci E-commerce Jam so bila svečano podeljena priznanja najboljšim spletnim trgovcem v regiji v okviru tekmovanja Web Retailer Award 2022. Z več kot desetletje dolgo tradicijo je Web Retailer Award največje tekmovanje spletnih trgovcev, ki ga organizira Ceneje.si, del skupine Heureka.

Letos se je na WRA 2022 prijavilo 361 spletnih trgovin iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, v četrtek zvečer pa je bilo v sklopu konference E-commerce Jam in s pomočjo partnerjev DPD in VISA izročenih 58 nagrad v več različnih tekmovalnih kategorijah.

Vse o dogodku, nagradah in nazivih na webretaileraward.com/.