OBVESTILO: Zamude pri dobavi Več informacij
Zaupa nam več kot 65.000 kupcev!AAA certifikat bonitetne odličnosti 2018
Telefonska naročila: 02 620 08 80
od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    vsa naročila nad 50 €
Iskanje po modelu:
1
2
3

Kvaliteten proces obnavljanja tonerjev

Obnavljanje tonerjev je poseben proces, ki zahteva mnogo korakov, da dosežemo kvalitetni ''originalni OEM'' proizvod. Za razliko od  metode vrtanja in polnjenja, ki jo uporablja mnogo proizvajalcev, prihajajo naše obnovljene kartuše le od proizvajalcev, ki uporabljajo zelo stroge standarde kakovosti.


Tukaj je predogled procesa obnavljanja tonerjev visoke kakovosti:

1. Sortiranje in razvrščanje

Vsi prejeti tonerji se strogo pregledajo in se razvrstijo glede na model, barvo in raven kvalitete, preden se jih dostavi na proizvodno linijo. Uporabijo se le visoko kvalitetni tonerji tako, da je zagotovljena optimalna kakovost.

2. Pregled prejetih surovin

Vse komponente tonerjev se pregledajo. Boben, rezila, PCR, valjčki, itd se testirajo pod strogimi standardi, preden dosežejo proizvodnjo.

3. Razstaviti in očistiti

Prazne tonerje previdno razstavijo s posebnimi orodji in jih temeljito očistijo.

4. Avtomatsko polnjenje prahu v toner

Z uporabo avtomatskega polnilnega stroja je vsak toner natančno napolnjen s prahom. Polnjenje se izvaja v okolju, kjer se kontrolirata primerna temperatura in vlažnost. Tonerji se napolnijo do točno določene teže, da se zagotovi najboljši nanos na stran in uspešnost tiskanja.

5. Tesnjenje tonerjev

Nekateri tonerji imajo možnost, da se lahko zatesnijo. Uporaba visokokvalitetnega procesa tesnjenja zagotavlja vodoodpornost tonerjev, kar zagotavlja kupcem lažje vstavljanje. Veliko proizvajalcev reže robove ali jih ne zatesni primerno, rezultat tega je puščanje tonerja in dovajanje zraka v toner, kar oslabi ogrodje.

6. Sestavljanje tonerja

Kvalificirani tehniki sestavijo tonerje iz komponent najboljše kvalitete proizvajalcev z ISO standardom kakovosti. Proces sestavljanja vključuje inštaliranje bobna, rezila, PCR, razvijalno enoto in vse ostale potrebne dele.

7. Testiranje tonerjev

Vsi tonerji so 100% testirani, glede na industrijske standarde tiskanja, da zagotovijo potrebno učinkovitost in kvaliteto. Ugledni proizvajalci preko tretjih izvajalcev testirajo in certificirajo njihove produkte, kot npr. STMC in Inštitut za tehnologijo Rochester.

8. Končni pregled, čiščenje in zaloga

Vse kartuše in tonerji so pregledani, očiščeni in počakajo na zalogi v skladiščih 2-4 dni, da se zadosti ustreznim strogim standardom kvalitete še pred pakiranjem.

9. Pakiranje

Vse kartuše in tonerje se preveri dvakrat. Preverja se teža, če so čipi na kartušah, če so čiste, spolirane, zatesnjene in v statično zaprtih vrečkah. V embalaži so celotna navodila in informacije o garanciji.

10. Kontrola kvalitete

Vsi tonerji so 100% testirani na proizvodnih linijah, 3% jih je naključno pregledanih pred pakiranjem, 2% jih je pregledanih naključno pred izdobavo.


Ugledne proizvodne stavbe so podprte z napredno tehnologijo in profesionalnimi inženirji in tehniki. Stroga kontrola kvalitete je uvedena v celotnem proizvodnem procesu, vključujoč raziskave in razvoj, inženiring izdelka, izdelava prototipov, sestavljanje in dostava. Tako se zagotavlja kvaliteta naših izdelkov na najvišjem nivoju. Vsak korak v proizvodnem procesu se spremlja preko višjih inženirjev kontrole kakovosti. 
Ugledni proizvajalci tonerjev, kot ti, ki jih uporabljamo v prodaji na naši spletni strani so stestirani, preizkušeni in certificirani po vseh spodaj navedenih standardih, ki zagotovljajo, da proizvodi dosežejo ali morda celo presežejo specifikacije originalnih proizvajalcev tonerjev.
Certifikat ISO 9001
Certifikat ISO 14001
Certifikat STMC
Certifikat IECQ
Inštitut za tehnologijo Rochester

S tem, da so naši viri dobave proizvajalci, ki uporabljajo zgornje standarde, vam lahko zagotavljamo kvaliteto vseh obnovljenih kartuš in tonerjev. Lahko ste pomirjeni, saj zagotavljamo produkte visoke kvalitete za vse kupce, pa tudi prihranek pri nakupu.

Oddajte svoj komentar