OBVESTILO: Zamude pri dobavi Več informacij
Zaupa nam več kot 65.000 kupcev!AAA certifikat bonitetne odličnosti 2018
Telefonska naročila: 02 620 08 80
od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    vsa naročila nad 50 €
Iskanje po modelu:
1
2
3

Navdih za ureditev pisarne

Ponosni ste na svoje delo in v pisarni, v kateri delate, preživite tudi veliko časa. To je prostor, kjer razvijate ideje, ste produktivni, srečujete stranke, kjer delajo vaše kreativne mišice. Sami vlagate veliko kreativne energije v vaše delo. Mi pa bomo kreativni pri idejah za vaš delovni prostor.

Imamo nekaj idej, s katerimi lahko začnete ustvarjati osebni delovni prostor. Od najmanjših podrobnosti pri okrasitvi, do končnega izgleda pisarne. To so ideje, o katerih boste želeli razpravljati pri naslednjem odmoru za kavo.

Pisarniški material

Ko ustvarjate svoj delovni prostor, so včasih pomembne malenkosti - tudi pisarniški material. Samolepilni lističi in pribor naj imajo svoj poseben prostor v funkcionalni pisarni, vendar naj vas ne bo strah dodati še lasten slog. Izbirate lahko še med temi pripomočki, ki bodo pripomogli k redu in boljši preglednosti na vaši pisalni mizi - registratorji, viseče mape, pregradni kartoni, namizni seti.


Dekoracije


Naj vaša pisarna odseva tudi vaš karakter. Na sliki lahko vidite uro s fotografijami, ki lahko odražajo vaše interese ali družinsko fotografijo. Prav tako lahko uporabite kakšne unikatne skice ali slike, s katerimi boste lažje osredotočeni na vaše delo in naloge. Iz tega, ko ste kreativni pri urejanju pisarne, si lahko tudi organizirate poslovanje.

Vaše navdihujoče misli lahko uporabite na barvnem ali foto papirju.


Obstaja veliko idej, ki vzpodbujajo kreativnost. Nekaj jih predstavljamo v zaključku. Na vas je samo, da si kakšno ogledate ali si jo enostavno izmislite. Da vas navdihne, da zavihate rokave in na delo.

Če boste kakšno svojo idejo pripravljeni deliti, bi bili veseli objave v komentarjih.

Oddajte svoj komentar