Zaupa nam več kot 100.000 kupcev! 
Telefonska naročila: 02 620 08 80
od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    vsa naročila nad 50 €
Iskanje po modelu:
1
2
3

Prednosti obnovljenih kartuš

V naši spletni trgovini PRINTINK.si vam nudimo tudi obnovljene kartuše. Ob uporabi obnovljenih kartuš reciklirate in ponovno uporabljate stare kartuše ter znižate stroške tiskanja in hkrati pozitivno pomagate k ohranjanju okolja.

Obnovljene kartuše so veliko cenejše od originalnih

Največja razlika med proizvajalci originialnih kartuš HP, Canon, Epson, Brother, Olivetti, Lexmark, itn. je v tem, da so obnovljene kartuše mnogo cenejše od originalnih.

Ponovno polnjenje kartuš pomeni, da se zberejo prazne kartuše, vsi izpraznjeni deli kartuše se očistijo, ponovno napolnijo, testirajo, ponovno zapakirajo in dajo v prodajo.

Kartuše

Proces obnavljanja kartuš je sestavljen iz več korakov. Najprej je potrebno pregledati uporabljene in izpraznjene kartuše in se prepričati, da ustrezajo proizvajalčevim specifikacijam. Po uporabi se pogosto zgodi, da so kartuše poškodovane ali puščajo. Takšnih kartuš ne moremo uporabiti za obnovitev. Po temeljitem pregledu kartuš, se kartuše očisti, da se jih lahko napolni s polnilom. Čiščenje je zelo pomembno, saj se glave na kartušah pogosto zasušijo zaradi neuporabe. Ko so kartuše pregledane in očiščene, se izdelek testira.

Potrebno se je prepričati, da so vsi deli na svojem mestu in delujejo, morda tudi presežemo pričakovanja originalnih proizvajalcev. Prednosti uporabe obnovljenih kartuš so tako okoljska naravnanost kot varčevanje.

Brez dvoma pa je največji in takojšni vpliv na vas, naše stranke, da lahko ponudimo celotno linijo obnovljenih kartuš za nižjo ceno, kot je cena originalnih kartuš.

Pri kupovanju obnovljenih kartuš lahko z nami privarčujete tudi do 70% na kartušo. Druga prednost je, da imajo obnovljene kartuše več polnila. Velikokrat proizvajalci namreč v kartuši puščajo ogromno prostora neuporabljenega. Tako se morda zdi, da je v kartuši več polnila, kot ga kartuša dejansko vsebuje. Obnovljene kartuše so napolnjene tako, da se prazen prostor maksimalno porabi in lahko natisnete veliko število kopij. 

Naslednja pa je prednost, ki se ne nanaša na vas, kupca, temveč na okolje. Verjamemo namreč, da moramo odgovorno ravnati z našim okoljem. Ponosni smo, da smo ''zeleno'' podjetje in vam ponujamo obnovljene kartuše in tonerje.

Oddajte svoj komentar