OBVESTILO: Zamude pri dobavi Več informacij
Zaupa nam več kot 65.000 kupcev!AAA certifikat bonitetne odličnosti 2018
Telefonska naročila: 02 620 08 80
od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    vsa naročila nad 50 €
Iskanje po modelu:
1
2
3

Prinesite naravo v pisarno

Končno se je v naravi vse razcvetelo. Če ste kot večina, ki dela v pisarnah, se verjetno velikokrat otožno ozrete skozi okno in si želite, da bi bili zunaj. Namesto tega, da zapravljate čas s tem, lahko sebe, svoje sodelavce ali nadrejenega razveselite s tem, da prinesete naravo v pisarno.

Ta zapis govori o tem, kako lahko ustvarimo naravi prijazen delovni prostor.

Zakaj je narava pomembna

Preden začnemo je dobro vedeti, kakšne so prednosti narave, ki se nam zunaj ponuja v vsej svoji veličini. Rastline so osnova za večino hrane na našem planetu. To pomeni, da lahko začnemo na vrhu prehranjevalne verige in ponavadi vedno pridemo do začetka, k rastlinam. Torej, če povzamemo na kratko - če ne bi bilo rastlin, tudi nas ne bi bilo.

Kar pa zadeva pisarn, rastline poskrbijo za boljši zrak. Zelene okrasne rastline lahko polepšajo izgled pisarne, prav tako pa pomagajo pri čiščenju zraka, ki ga dihamo. Tukaj lahko najdete nekaj notranjih okrasnih rastlin, ki zelo dobro prečiščujejo zrak in je pomembno, da jih imamo v zaprtih prostorih.

Kako lahko prinesemo naravo v pisarno

Sedaj imate zelo dober argument, zakaj so rastline za pisarno pomembne. Potrebno se je le še odločiti, katere rastline in kako bodo razporejen po prostoru. Morda bo vaši odločitvi botrovalo tudi to, koliko nege potrebuje določena rastlina, pozanimajte se tudi, katerim rastlinam ustreza določena lega. Potrebno je upoštevati tudi, da rastline potrebujejo skrb in nego. Zelo enostavni so kaktusi in kakteje, saj so nezahtevni in ne potrebujejo preveč časa.

Z rožami lahko tudi razbijete monotonost prostora, morda z večjimi rastlinami. Ko se boste odločili za polepšanje pisarne z rastlinami, poskrbite tudi, da bo nekdo res skrbel zanje, saj le tako jim bo zagotovljena dolga življenjska doba, v pisarni pa svež zrak.

Oddajte svoj komentar