OBVESTILO: Zamude pri dobavi Več informacij
Zaupa nam več kot 65.000 kupcev!AAA certifikat bonitetne odličnosti 2018
Telefonska naročila: 02 620 08 80
od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    vsa naročila nad 50 €
Iskanje po modelu:
1
2
3

Testiranje originalnih HP proizvodov

V laboratorijih Spencer Lab so testirali originalne HP in neoriginalne tonerje za HP tiskalnike. Ugotovili so, da so se bolje izkazali originalni tonerji. Te raziskave lahko pomagajo vašemu podjetju privarčevati denar in prihraniti pri stroških potrošnega materiala.

HP proizvaja neprekosljivo zanesljivost
Čeprav bodo proizvajalci neoriginalnih tonerjev trdili, da so le-ti po kvaliteti enaki kot originalni, pa so zadnja testiranja Spencer Laba dokazala nasprotno. Pri več kot 50% neoriginalnih tonerjev se je namreč prikazala težava. Pri testiranju originalnih tonerjev pa do tega ni prišlo.
Neoriginalni tonerji so lahko v 28% nefunkcionalni že ob nakupu ali imajo krajšo življenjsko dobo.

Originalni HP tonerji zagotavljajo boljšo kvaliteto
Poslovni uporabniki so testirali HP tonerje glede na določen namen tiskanja. Laboratorij je glede na rezultate ugotovil, da v povprečju 43% natisnjenih strani z neoriginalnimi tonerji ni bilo zadovoljivih. Pri originalnih HP tonerjih pa so bili le-ti primerni pri 95% tiska.

HP ima kvaliteten tisk, ki traja
Vsi tonerji niso enaki. Pri neoriginalnih tonerjih se lahko zgodi, da prihaja do slabših izpisov.

Originalni HP artikli imajo veliko vrednost
Kadar govorimo o ceni tonerja, moramo zajeti njegovo celotno vrednost, saj je v tem več kot samo cena tonerja. Tonerji, ki delujejo, bodo tako tudi zagotovili, da se vaš zaposleni ne bo potreboval ukvarjati še s težavami okrog kartuš in tonerjev. Prav tako se ob stalni kakovosti tiska izognete večkratnemu tiskanju, kar prihrani čas, omeji število uporabljenih tonerjev in tako zmanjša stroške tiskanja. Morda lahko pri kompatibilnih tonerjih prihranite danes, vendar lahko že jutri spet zapravite več, zaradi nedelovanja.
Upoštevati je potrebno tudi morebitne težave s kompatibilnimi tonerji - kot je ponovno tiskanje in težave z zanesljivostjo teh tonerjev, ki nas zaradi tega lahko stanejo tudi do 20% več kot originali.

HP pomaga pri ohranjanju narave
Konstantna kvaliteta natisnjenih strani lahko prav tako pomaga pri okoljskih ciljih. To pomeni, da zaradi dobre kvalitete tiska tako porabite manj papirja ter tonerjev.
V primerjavi z originali se namreč lahko zaradi kompatibilnih tonerjev porabi šestkrat toliko papirja.

S HP-jem do boljših rezultatov in še več
Pri tiskanju se lahko zanesete na HP - z njimi boste dosegli boljše rezultate - in s tem večjo vrednost.

Dodatno pa HP ponuja še celotno paleto storitev in rešitev, ki niso samo dobre za posel in s katerimi lahko zmanjšate vpliv na planet. Kot eden vodilnih pri odgovornosti za okolje, HP vse svoje proizvode izdeluje z mislijo na okolje. Prav tako ponuja možnost recikliranja kartuš in tonerjev preko partnerskih programov.
Tako lahko pri HP-ju pričakujemo najboljše z obeh svetov - zelo dobro kvaliteto tiska in zmanjšan vpliv na okolje.

Oddajte svoj komentar