Zaupa nam več kot 100.000 kupcev! 
Telefonska naročila: 02 620 08 80
od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00
  • Telefonska naročila
    02 / 62 00 880Brezplačna dostava za
    vsa naročila nad 50 €
Iskanje po modelu:
1
2
3

Trije hitri in učinkoviti nasveti, da boste še bolj uživali v službi

Če ste kot večina ljudi, vam je verjetno vaša služba všeč, vendar, ali jo pa imate zares radi. Morda se vsak dan ujamete, kako gledate na uro in odštevate ure do vikenda. Morda bi vam še kakšen drug motiv, kot le služenje denarja, prišel prav. Kar potrebujete je le malo popravkov. Preberite tri kreativne nasvete, da bo služba zabavna.

Vzemite si odmor

Veliko zaposlenih se počuti krivih, če si vzamejo par minut odmora, vendar pa vaše telo in um potrebujeta malo počitka. To lahko primerjate s šolskimi odmori, ko smo kot otroci bili po odmorih bolj zbrani. Verjemite, da to enako deluje tudi pri odraslih.
Morda si privoščite kratek sprehod po parkirišču ali preizkusite nov joga položaj kar v pisarni. Nadrejeni bo zagotovo vesel vašega nenadnega dviga produktivnosti in sodelavci bodo sledili.

Naj odmor za malico res šteje


Kako se prehranjujete medtem, ko ste v službi? Predstavlja ta hrana vašemu telesu gorivo ali le udobje? Veliko ljudi je pod stresom ali zaradi dolgčasa. Če se boste od zdaj naprej potrudili, da bo vsak obrok štel, da bo hrana zdrava in bo telesu predstavljala gorivo, bo to okrepilo ne le vaše možgane temveč bo zdravo tudi za vaš obseg pasu. Da bomo cel dan v zagonu potrebujemo zdravo kosilo in prigrizke. Če menite, da je to skoraj nemogoče, preverite tukaj nekaj preprostih idej, katere lahko uporabi vsakdo.

Zabavajte se

Pomislite nazaj, kakšna je bila vaša najljubša služba do sedaj? Verjetno je veliko verjetnosti, da ste radi hodili v službo zaradi sodelavcev, s katerimi ste se radi družili tako v službi, kot morda v prostem času.

Ste morda že pozabili, kako je lahko tudi v službi zabavno? Če se radi pošalite iz sebe in s tem zabavate druge, potem delate medvedjo uslugo vsem. Sicer ni potrebno, da zato postanete pisarniški klovn. Je pa vseeno to dober opomnik, da se vsak rad tukaj in tam nasmeji. Celo vaš nadrejeni! Včasih lahko s kakšno šalo popestrite delovni dan.

Če ste veseli in zadovoljni, bodo takšni tudi vaši sodelavci in nadrejeni. Katere stvari pa vas veselijo in tudi zaradi njih radi hodite v službo? Delite z nami in napišite komentar pod ta zapis.

Oddajte svoj komentar